Hír

A 49ers legkorábban az alapszakasz után hosszabbíthat Brock Purdyvel

Published on

Miközben sorra kapják a jobbnál jobb szerződéseket az irányítók, Brock Purdy idén biztosan nem fog többet keresni 985 ezer dollárnál. A 49ers ugyanis legkorábban csak a 2024-es alapszakasz után hosszabbíthat vele és célszerű is lenne ezt meglépni még a rájátszás kezdete előtt.

A jelenleg is érvényes kollektív szerződés értelmében egy játékos csak akkor kaphat új szerződést, ha legalább három teljesített szezonnal rendelkezik (vagy persze ha kivágják és szabadügynökként ír alá). Purdy a 2022-es draft legvégén került a ligába, így ő csak az idei alapszakasz után lesz jogosult egy hosszabbításra, és nem lenne meglepő, ha ez még a rájátszás előtt megtörténne.

A 49ers Super Bowl esélyes, és ha Prudy bajnoki címig vezeti a franchise-t, akkor biztosan nem ússzák meg rekordfizetés nélkül. Ezzel természetesen az irányító is tisztában van, ahogy azzal is, hogy egy újabb kudarc az ő megítélésének is ártana, plusz ha valaki, akkor Purdy pontosan tudja, milyen érzés megsérülni a rájátszásban, ami szintén súlyos milliókba kerülne. Így mind a két fél akkor járna a legjobban, ha egy kompromisszumos megoldást kötnének még a rájátszás kezdete előtt.

8 Comments

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group