Hír

A Jaguars safetyje szerint a csoport új elkapóin múlhat, ki nyeri idén a divíziót

Published on

Az AFC South-ban négy fiatal irányító vezeti a csapatokat: konkrétan a másodéves Will Levis a legidősebb közülük (jövő héten tölti be a 25. életévét), pár hónappal megelőzve Trevor Lawrence-t – mellettük CJ Stroud és Anthony Richardson még a kezdők, mindketten másodévesek. Azonban a Jaguars safetyje, Andre Cisco szerint nem rajtuk, hanem elsősorban az új fegyvereiken fog múlni, hogyan alakul át a csoport erősorrendje.

“A legnagyobb különbséget szerintem az elkapók minősége jelenti a csoportban a tavalyi évhez képest. Az előző két évhez képest jóval több tehetség van a divízióban. Calvin Ridley érkezett Tennessee-be. A Colts draftolt egy srácot a Texasról (Adonai Mitchell). A Texansnak eddig is jó elkapói voltak, de most még érkezett Stefon Diggs is. Ami az irányítókat illeti, az én szemszögemből úgy látom, hogy kevés gyengével fogunk találkozni, bárkivel is játszunk, az nekem csak egy megszokott nap az irodában. Az elkapók viszont jelenthetik a különbséget.”

– mondta Cisco a SiriusXM NFL Radio műsorában, és a saját újdonsült csapattársait, az első körös Brian Thomas Jr.-t és Gabe Davist még csak ki sem emelte ebben a megszólalásban. Abban igaza van, hogy komoly elkapósorok alakultak ki a csoportban úgy, hogy mindenhová érkezett két játékos az utóbbi két holtszezonban (kettejük esetében mindkettő idén):

  • Jaguars: Brian Thomas Jr., Gabe Davis, Christian Kirk
  • Titans: DeAndre Hopkins, Calvin Ridley, Tyler Boyd
  • Colts: Michael Pittman Jr., Adonai Mitchell, Josh Downs
  • Texans: Stefon Diggs, Nico Collins, Tank Dell

Click to comment

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group