Connect with us

Minden ami NFL

A leggyengébb láncszem – AFC South 2024

Az AFC South a feltörekvő fiatal irányítók és támadósorok csoportja, ahol rendkívül kiegyensúlyozott versenyfutás várható a divízió első helyéért. Ugyanakkor mindegyik gárdánál bőven találunk olyan tényezőket, amik miatt félremehet az adott együttes szezonja. Lássuk tehát, hogy kik a leggyengébb láncszemek az AFC déli csoportjában. 

Houston Texans

A leggyengébb láncszem: a 2. számú cornerback

Derek Stingley Jr. újonc évében még erősen szenvedett, tavaly viszont már pontosan annak a shutdown cornerbacknek nézett ki, amilyennek a legtöbb szakértő draftolása pillanatában tartotta. Fogós kérdés viszont, hogy ki lesz a másik kezdő a pálya túloldalán. A Texans a szabadügynökpiacon nagy nevű veterán játékosokat igazolt elkapó és edge rusher posztra, viszont a cornerback sorba érkező játékosoktól nem estünk hanyatt, nem véletlenül.

Két ordas nagy bust leigazolásával “erősítette” ugyanis a csapat a posztot, akik mindketten a 2020-as draft class tagjai: Jeff Okudah és C.J. Henderson. Még csak négy éve játszanak a ligában, de már mindketten a harmadik különböző csapatukkal készülhetnek a szezonra. Bármelyikük is lesz a kezdőcsapat része, jó eséllyel álmatlan éjszakákat okozhatnak a gárda híveinek.

Minden bizonnyal a vezetőség is megoldatlannak érezte az egységet, hiszen az idei draft második körében kiválasztották Kamari Lassitert a Georgia egyetemről, akitől hosszú távon a poszt megoldását várhatják. Újoncként ugyanakkor dőreség lenne tőle azonnal kiemelkedő szintet várni, kinéz neki egy pár nehéz találkozó, az biztos. Egy szó, mint száz: az ellenfelek irányítói sok passzal fogják tesztelni a Texans 2. számú szélső cornerét.

Miben lehet bízni?

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
havonta
évente
HUF249024 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
havonta
évente
HUF349034 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x