Connect with us

Hír

Matt Ryant és a tulajdonost is beiktatják a Falcons Ring of Honorba

Ismerős a Barack Obama meme, ahol magának ad át egy medált? Na valami ilyesmi történik most a Falconsnál is, ugyanis bejelentették, hogy beiktatják a Ring of Honorba (ami a csapat Hall of Fame-jének felel meg) a tulajdonos Arthur Blanket. Nem mellesleg pedig Matt Ryan is beiktatásra kerül.

Blank a Home Depot alapítójaként tett szert hatalmas vagyonra, majd 2002-ben vásárolta meg a Falcons csapatát 545 millió dollárért. Regnálása alatt nyolcszor jutott rájátszásba a gárda, egyszer pedig a Super Bowlig is eljutottak, ahol karnyújtásnyira volt a győzelem. Ez nem jött össze, de a franchise értéke hatalmasat növekedett, hiszen tavaly augusztusban 4,7 milliárd dollárra becsülte a Forbes.

Ryant a 2008-as drafton 1/3-ra választották ki és a franchise arca lett a Michael Vick utáni időkben. Összesen 14 évet játszott Atlantába, elnyerte az Év Újonca címet, később Super Bowlba vezette a csapatot, abban az évben MVP és elsőcsapatos All-Pro is lett. Falconsos karrierjében 65,5 százalékos pontossággal passzolt 59.375 yardot és 367 touchdownt, csapatával pedig 124-108-as mérleget ért el.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Csakeztne
Csakeztne
6 days ago

Ez bezzeg hír a javából.Fura, hogy még támogatói nyomásra sem voltatok képesek egy nyamvadt cikkecskét legalább utólag összedobni TB hasonló beiktatásáról. Ami azért kn 10-szeres hítérték volt, még Atlantában is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x