Connect with us

Minden ami NFL

Milyen is volt Anthony Richardson (hamar félbeszakadt) újonc idénye?

Anthony Richardson tavaly nagyon megosztó prospect volt, de az biztos, hogy nagy hájppal érkezett a profik közé (mint minden top5-ben választott QB). Sajnos mindössze szűk négy meccs után véget ért a szezonja, így talán sokan nem emlékeznek már a mutatott játékára, vagy egyszerűen nem is látták igazából játszani. Úgyhogy most visszamentem és megnéztem minden egyes snapjét (All-22 verzióban), hogy meglássuk, hogyan is teljesített. 

A Colts irányítójának 98 dropbackje és 18 futókísérlete volt, ebben 7 snap az átfedés (amikor passzjátéknak indult, de futott belőle), szóval kicsi a mintánk. Ami egyrészt jó hír, mert tényleg végig tudtam nézni az összeset értelmes idő alatt, másrészt rossz hír, hiszen… kicsi a mintánk.

A jövő sztárjai – Anthony Richardson

Futások és sérülések

Kezdjük a futásokkal, mert az az egyszerűbb, illetve a sérülései miatt elég fontos is. Ugye Richardsonnak volt egy agyrázkódása a 2. fordulóban, ami miatt ki is hagyott egy meccset, illetve egy vállsérülése az ötödik körben, amire ráment a szezonja, műteni kellett. Ebből azonnal arra következtetünk, hogy sérülékeny játékos és/vagy nagyon felelőtlenül megy bele az ütközésekbe és/vagy felesleges ütéseket szed be.

Nekem összességében nem volt az az érzésem, hogy különösen vakmerő lenne a pályán az ütközésekkel kapcsolatban, mint mondjuk Jayden Daniels vagy Will Levis (akiről szintén tervezek írni a következő 1-2 hétben). A vállsérülése sem egy izomból belemegyek a védőbe dolog volt, a nagy ütést el is kerülte, de a Titans védője hátulról pont rosszul esett rá. Sajnos ezek benne vannak a fociban, szerencsétlen eset volt. Ugyanakkor az igaz, hogy védhetné magát jobban, vannak feleslegesen benyelt ütései, amiket el lehetne kerülni. Meglátjuk majd idővel, hogy mennyire sérülékeny játékos. Azt gondolnánk, hogy ilyen testtel jobban bírja az ütéseket, de valamennyire azért vigyáznia kell majd magára (amire szintén láttunk példákat, elkerülve az ütéseket).

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
havonta
évente
HUF249024 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
havonta
évente
HUF349034 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x