Connect with us

Hír

Ősszel irány Amerika! – Packers és chill Los Angelesben, 49ers és bálnales Seattle-ben

Az NFC négy legjobb(nak gondolt) csapatából hármat is megnézhetünk élőben, ha a Jet Travel idei Los Angeles & Seattle túráját választjuk, hiszen a Packers látogat a Ramshez, a 49ers pedig a Seahawkshoz négy nap különbséggel! Emellett LA-ben jöhet a napsütés, a beach, a sivatagi nemzeti park, Seattle-ben pedig a híres Space Needle, a bálnales túra és a Boeing repülőgép-gyár látogatás teszi majd felejthetetlenné az utat!

**Ha lefoglaljátok az utazást, kérjük mondjátok el a szervezők kérdésére, hogy nálunk, a Fűzővel kifelé!-n hallottatok a túráról. Köszönjük! **

A túra október 5-én szombaton indul, a kis akklimatizálódás után pedig másnap irány a SoFi Stadium, ami a világ egyik legmodernebb futballstadionja, és hihetetlen élményt nyújt már a kickoff előtti órákban is. Ráadásul nem akármilyen mérkőzést rendeznek benne aznap, ugyanis a Packers látogat a Ramshez, két magabiztosan rájátszásba várt csapat és nem mellesleg két nagyon látványos offense méri össze tudását. A stadionba egyébként később visszatérünk majd, hiszen lesz túra, ahol a gyepre is felmehetünk és kipróbálhatjuk magunkat ügyességi játékokkal is.

LA-ben elég sok mindent lehet csinálni, felsorolni is nehéz a látványosságokat, híres helyeket, de mind be lehet barangolni a 4 nap alatt – Hollywood, Griffith Observatory, Venice Beach, Santa Monica Pier, csak hogy párat említsünk. Plusz el lehetne menni párórás buszúttal egy sivatagi nemzeti parkba, a Joshua Tree-be is! Nagyon különleges hangulata van a helynek beérve a pálmafás vidékről a kaktuszos tájra, hiszen két sivatagi ökoszisztéma találkozik itt.

Los Angeles után pedig irány észak, konkrétabban Seattle! Természetesen a városnézés itt sem maradhat ki az ikonikus Space Needle-lel, de megannyi érdekesség vár még a környéken. Előtte azonban a világ második leghangosabb stadionja, a Lumen Field, a Seahawks otthona, ahol csütörtök esti rangadóra érkezik a csoportrivális és NFC-bajnok 49ers! Ha szerencsétek van, akkor pedig akár a pálya mellől is nézhetitek a bemelegítést, ami hihetetlen élmény lehet.

Szintén hihetetlen élmény bálnát látni, ugyanis állítólag az emberiség mindössze 1 százalékával adatik ez meg. A program részét képezi egy bálnales túra, szóval abba a bizonyos 1%-ba tartozhatunk utána, hiszen a San Juan-szigetek körül többféle bálnafaj is előszeretettel úszkál. Az utolsó teljes napunkon pedig egy újabb nagyon érdekes helyre látogathatunk el, méghozzá a Boeing repülőgép-gyártó központjába, ahol összerakják a legnagyobb repülőket. Végül pedig kirándulunk még egy jót a washingtoni hegyes, patakos, vízesése környéken, hogy teljes legyen az északi élmény is. Aztán pedig október 13-án vasárnap indulás haza, Budapestre érkezés hétfőn.

Személyes tapasztalatból tudjuk mondani (a New York-i túránk vlog-részeit itt tekinthetitek meg, a Chicago+Green Bay utunkat emitt, a Miami kirándulást pedig itt), hogy a Jet Travelnél a szervezés hibátlan, magas színvonalú szolgáltatást kapunk a pénzünkért. A négycsillagos szállások nagyon kényelmesek, minden előre le van foglalva, nekünk csak annyi a dolgunk, hogy ott legyünk a megbeszélt helyen a megbeszélt időben, és tátsuk a szánkat, élvezzük az utazást. Egyébként ha minden jól megy, akkor ezen az úton találkozhattok Patrikkal és velem is.

Pacific blitz nevű út részletes programtervét és minden fontos információt megtaláltok EZEN a linken a Jet Travel oldalán.

**Ha lefoglaljátok az utazást, kérjük mondjátok el a szervezők kérdésére, hogy nálunk, a Fűzővel kifelé!-n hallottatok a túráról. Köszönjük! **

A JetTravel összesen három utat szervez idén Amerikába:

**Szponzorált tartalom.**

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x