Connect with us

Minden ami NFL

X-faktorok – AFC West 2024

Egy jó szerepléshez mindig szükség van olyan játékosokra, akik X-faktornak tekinthetők, azaz vagy teljességgel nélkülözhetetlenek a csapatuk számára, vagy nagyon fontos lenne a jó teljesítmény a részükről a sikerek elérése érdekében. Ilyeneket keresünk legújabb sorozatunkban annyi kitétellel, hogy irányítót és edzőt nem választhatunk. Az AFC West lesz most terítéken.

Denver Broncos

Támadósor

Nincs igazán nélkülözhetetlen játékos a Broncos támadóoldalán, nem véletlen, hogy minden statisztikai mutatóban borzasztóan gyengén szerepelt a gárda. Ha nagyon akarok játékost választani, akkor a bal oldali tackle Garrett Bollest lehet kiemelni, aki az elmúlt három szezonban amikor egészséges, akkor abszolút a liga legjobb támadófalemberei között van és láthattuk, hogy megbízható O-line nélkül semmire nem megy a csapat. Ennek pedig a sarokköve a left tackle. Ugyan tavaly a nyomások száma kicsit megszaladt, de még így is a liga felső részéhez tartozott és pass block win rate-ben is top10 közelében zárt, miközben futásoknál is megbízhatóan teljesít.

Eggyel kisebb név, de hasonlóan fontos lehet Quinn Meinerz, aki nagyjából ugyanezt tudja felmutatni, csak guard poszton. Posztján a legjobbak közt volt engedett nyomásokban, sackekben és passz blokkolás win rate-ben is. Egy rohamosan fejlődő játékos, aki tökéletesen érti a blokkokat és azt, hogyan tud előnyt kovácsolni bizonyos helyzetekből. Ha még lép egyet felfele, akkor megérkezik a posztja krémjébe és nagyban hozzájárulhat hogy a Broncos támadófal top10-es lehessen.

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
havonta
évente
HUF249024 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
havonta
évente
HUF349034 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x