Connect with us

Minden ami NFL

X-faktorok – NFC North 2024

A nyár kellős közepén még minden csapat bizakodik az idényével kapcsolatban. Egy jó szerepléshez pedig mindig szükség van olyan játékosokra, akik X-faktornak tekinthetők, azaz vagy teljességgel nélkülözhetetlenek a csapatuk számára, vagy nagyon fontos lenne a jó teljesítmény a részükről a sikerek elérése érdekében. Ilyeneket keresünk legújabb sorozatunkban annyi kitétellel, hogy irányítót és edzőt nem választhatunk. Jöjjön az NFC North.

Chicago Bears

Ki a legnagyobb X-faktor? 

A Bears egy meglepően jó rosterrel rendelkezik, amivel akár már idén is meglepetést lehet okozni a nem túl erős NFC-ben. A legfontosabb kitétele ennek természetesen egy jó Caleb Williams, de mivel az irányító mindenütt alap a jó eredményhez, így ő kiesett. Tavaly ilyenkor alighanem DJ Moore következett volna a sorban, de azóta érkezett Keenan Allen és Rome Odunze az elkapósorba, plusz ott van Cole Kmet a tight end poszton, így a passzjáték ritka stabil lábakon áll. A passz rush viszont már sokkal ingatagabb.

A védőfal az egy one man show, ahol kis túlzással minden a tavaly cserével megszerzett Montez Sweaten múlik. A túloldalán még korrekt kezdő sincs (így értelemszerűen neki sincs minőségi cseréje), a védőfal közepén pedig legfeljebb a potenciálban lehet bízni, ami vagy kijön, vagy nem (eddig inkább nem). Ilyen körülmények között nagyon nehéz elképzelni, hogyan tudna funkcionálni a Bears, ha Sweat megsérül.

A Commanders korábbi első köröse tavaly kilenc meccsen lépett pályára a Bearsben, ez idő alatt pedig 37 nyomást és nyolc sacket jegyzett, a commanderses számaival együtt karriercsúcsot jelentő 64 nyomásgyakorlással és 16 zsákolással fejezte be az idényt. Ráadásul futás ellen is ő a csapat legjobb falembere, az egész idényben mindössze három elrontott szerelése volt 31 stop mellett, igazi game changer.

Kire böknénk rá a labda túloldalán?

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
havonta
évente
HUF249024 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
havonta
évente
HUF349034 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x