Hír

A Bears elengedi a safetyjét az edzőtáborból, hogy megnézze feleségét az olimpián

Published on

Az edzőtábor a legfontosabb része a szezonra való felkészülésnek, minden csapat gőzerővel igyekszik a legjobb formába kerülni, összeszokni. Így fontos, hogy lehetőleg mindenki részt vegyen a táborban, azonban néha vannak fontosabb dolgok is az életben. Például ha a feleséged az olimpián versenyez.

Az egyik legnagyobb amerikai sztársportoló jelenleg Simone Biles, akit egyesek a valaha volt egyik legjobb tornászként emlegetnek – természetesen ott is lesz a párizsi ötkarikás játékokon, ami ugyebár egybeesik az NFL-edzőtáborokkal. Ez azért fontos információ, mert Biles férje az a Jonathan Owens, aki jelenleg a Bears safetyje (tavaly a Packersben, előtte a Texansban játszott).

Biles pedig elmondta a USA Today-nek, hogy Owens ott lesz vele Párizsban, a Bears elengedte őt pár napra az edzőtáborából. Ez lesz egyébként az első alkalom, hogy Owens láthatja a feleségét az olimpián, mivel 2016-ban még nem voltak együtt, legutóbb pedig a Covid miatt nem lehetett látogatni az eseményeket.

Owens egyébként a harmadik számú safetyje jelenleg a Bearsnek, szóval nem kezdő játékos, de akár Kevin Byard, akár Jaquan Brisker megsérül, neki kell majd beállnia elsőként.

2 Comments

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group