Connect with us

Hír

A liga egyik legjobban fizetett guardjává tette fiatal falemberét a Broncos

Kezdődnek az edzőtáborok, ez pedig nagyon jó alkalom arra, hogy a csapatok hosszabbítsanak játékosaikkal. Így tett a Broncos a fiatal guard Quinn Meinerzcel, aki négy évre $80 millióért hosszabbított, amiből $45 millió valamilyen formában garantált – írja Ian Rapoport.

A 25 éves játékos így a harmadik legjobban fizetett guard lett a ligában Landon Dickerson (Eagles) és Chris Lindstrom (Falcons) után, holtversenyben Robert Hunttal (Panthers) és Quenton Nelsonnal (Colts). A Broncos pedig rendesen ráfeküdt a támadófalára fizetéseket tekintve, hiszen Meinerz mellett övék a 16. legjobban fizetett guard (Ben Powers évi $12,875 millióval), a 16. legjobban fizetett tackle (Mike McGlinchey évi $17,5 millióval) és a 18. legjobban fizetett tackle is (Garrett Bolles évi $17 millióval).

Meinerznek egyébként remek sztorija van, hiszen Div3-as egyetemen tanult és focizott (Wisconsin-Whitewater). Végzős évében nem is tudott játszani a Covid miatt, helyette az erdőben edzett különböző nem túl tradicionális módszerekkel. Az utolsó pillanatban behívták a Senior Bowlra, ahol kiválóan teljesített, majd a harmadik kör végén elvitte a Broncos, mára (három évvel később) pedig az NFL egyik legjobbja lett a posztján.

Click to comment
4 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x