Connect with us

Hír

Amon-Ra St. Brown: Nem szeretek fájdalomcsillapítót használni, kivéve ha a Packersről van szó

A Netflixen futó, az elkapókra fókuszáló Reciever első részében a Lions klasszisa, Amon-Ra St. Brown mesélt el egy érdekes, és sok szempontból problémás történetet. A támadó saját bevallása szerint megsérült a Falcons elleni meccsen a harmadik héten és szíve szerint kihagyta volna az ezt követő csütörtök esti rangadót, csak hát a Packers volt az ellenfél.

“Csütörtöki meccsünk lett volna a Falcons után. Én meg alig bírtam futni, a fájdalmam egy 10-es listán legalább 8-9-es volt. De úgy voltam vele, hogy már túl késő kihagyni a meccset, hisz csak négy nap volt felkészülni és a game plan már készen volt. Nem szeretek fájdalomcsillapítót használni, de a Packers volt az ellenfél”

– mesélte a Lions elkapója.

St. Brown játszott is a meccsen, öt elkapásból 56 yardot és egy TD-t szerzett, a Detroit pedig nagyon simán legyőzte a Packerst. Ez volt a történet érdekes része. A problémás rész az, hogy a Lions elfelejtette feltüntetni, hogy az elkapó sérült – ez szabálytalan és akár a pénzbüntetésnél komolyabb következményekkel is járhat (a következő meccset ki is hagyta). Már csak azért is, mert az NFL-nek komoly szerződései vannak fogadóirodákkal és az elkapó sérülésé nagyon sok mindent befolyásolt (aligha lehetnek például boldogok azok, akik arra fogadtak, hogy az elkapó – komoly sérüléssel – 72,5 yardnál többet szerez).

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x