Connect with us

Hír

CeeDee Lamb holdoutol, Brandon Aiyuk viszont megjelent a táborban

Két sztárelkapó is új szerződést szeretne kiharcolni magának, azonban kissé eltérő taktikát választottak ennek megszerzéséhez. CeeDee Lamb nem jelent meg a Cowboys edzőtáborában, azonban Brandon Aiyuk ott van a 49ersében – írja az NFL Media.

Persze könnyen lehet, sőt eléggé valószínű, hogy Aiyuk csak megjelent, de nem fog részt venni az edzéseken, ebben az esetben pedig gyakorlatilag ugyanaz a helyzet mindkettőjükkel, csak Aiyuk részéről jobban néz ki a sztori a külvilág számára.

Annyiban más csak a két dolog, hogy Aiyukot nem lehet megbüntetni, CeeDee Lamb viszont fixen napi 50 ezer dolláros pénzbírságban részesül. Azonban mivel még újonc szerződésen van, így – a veterán holdoutolókkal, például Haason Reddickkel ellentétben – a csapat utólag elengedheti ezeket a bírságokat.

Mindketten az ötödik éves opciójuk alatt játszanának idén, de korábbi elismeréseik miatt Lamb $17,99 milliót, míg Aiyuk csak $14,124 milliót keresne ebben a szezonban. Mindeközben legalább évi $30 milliót érnek, de a $35 millió sem lenne meglepő. Aiyuk ugyebár cserét is kért a 49erstől, de az elsődleges prioritása neki is a maradás lenne egy komoly szerződéssel.

Meglátjuk, kinek sikerül elérnie a célját.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x