Connect with us

Minden ami NFL

Edzőtábori csaták – AFC North 2024

Evezzünk az AFC North magas minőségű vizeire és nézzük meg itt, hogy milyen edzőtábori csaták várhatók a következő egy hónapban. Ilyen szempontból a legérdekesebb egyértelműen Pittsburgh, de természetesen a divízió többi csapatánál is lesznek érdekes harcok. 

Baltimore Ravens

Támadófal

A Ravensnél elég kevés érdekes edzőtábori csata van, leginkább a támadófal kialakítására érdemes figyelni. Itt viszont sok a kérdőjel, hiszen a tavalyi kezdő 60 százaléka távozott és Ronnie Stanley is egyre problémásabb egészségügyileg a bal szélen. Mindenestre az ő helye, illetve a center Linderbaumé biztos, a többi három helyért van verseny. A legjobb esély arra van, hogy bal guardban a tavalyi sérülés miatt mindössze hetedik körös, de annál tehetségesebb Andrew Vorhees fog játszani, jobb guardban a 2021-ben harmadik körös, eddig nem sokat mutató Ben Cleveland, jobb szélen pedig a második kör végi újonc Roger Rosengarten.

Emiatt a névsor miatt aggódhatnak a szurkolók. Nyilván a kihívóik sem nagyobb nevek feltétlenül, de azért nézzük ki szólhat bele a versenybe. Guardban a tavalyi hatodik körös jónevű Malaesala Aumavae-Laulu és a korábbi harmadik körös Cardinals-tackle Josh Jones küzdhet meg a kezdőért, illetve úgy néz ki, hogy a hegyomlás méretű tackle Daniel Faalelét is kipróbálják belül. Ő amúgy Rosengartennel is csatázik a jobb szélen, ahová még Patrick Mekari férkőzhet be, bár őt talán a legjobb lenne megtartani ilyen mindenes cserejátékosnak, mert gyakorlatilag bármelyik poszton bevethető.

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
havonta
évente
HUF249024 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
havonta
évente
HUF349034 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kopi3.14
2024-07-26 08:52

És akkor már be is lehet dobni a Vasasnál Wilson sérülését és így nem edzését.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x