Connect with us

Érdekességek

Patrick Mahomes az MVP legnagyobb esélyese

Patrick Mahomes a liga legjobb irányítója, így nem meglepő, hogy Vegas szerint neki van a legnagyobb esélye az MVP-címre idén. A fogadóirodák mindössze 5,5-szeres pénzt fizetnek azért, ha a Chiefs klasszisát karrierje során harmadszor is a legértékesebb játékosnak választják.

Az MVP mára egy irányító különdíj lett, így az is várható volt, hogy a többi favorit is QB-lesz. A lista második helyén holtversenyben a Texans irányítója, CJ Stroud és a Bills QB Josh Allen kapott helyett (9,5x), őket pedig Joe Burrow, a regnáló MVP Lamar Jackson, Jordan Love és Brock Purdy követi. A legesélyesebb nem irányító pedig Christian McCaffrey 41-szeres szorzóval.

Amennyiben Mahomes lenne a 2024-es idény MVP-je, úgy egy igazán elit társasághoz csatlakozna, ugyanis legalább három MVP-címe csak Aaron Rodgersnek, Tom Bradynek, Peyton Manningnek, Brett Favre-nak, Johnny Unitasnak és Jim Brownnak van.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2 days ago

Tavajis eszonták, aszt fasorbase vót a béka.
Szvsz rohattul nem ő lesz az MVP, sokkal inkább a kölykök: Stroud, Purdy, Love, sőt, még akár a Caleb Williams is, bár neki szar az OC-je, de bitang jók az elkapói.
Burrownak sansza sincs, mert még nem 100-as a keze, viszont hamarosan Sosztakovics és Liszt zongoraversenyeit jácca majd a Nyújorki filharmonikusok kíséretében, Allen túl soxor vesztett már és ez frusztráló lehet számára, szvsz pszichésen ez visszaveti majd, azon felül nem javult a környezete, sőt. Lamar kéccer egyms után tuti nem lesz MVP, pedig a fickó egy két lábon száguldozó közveszély, a kölykökön kívül neki van még sansza nyerni, de a volt nejemet is ráteszem, hogy nem fog.
Herbert és Preszkott ugyanaz a kategória: hijába zsenik, mindig elqrják valahogy. Stafford és ARod elkapók híján esélytelenek, nem mellesleg vének már és bármikor beüthet egy sérülés náluk. Nem lehet mindenki ojan, mint Tibibácsi…
Hurst még talán érdekes lehet, de mégse.
A Béka meg egy teljesen más üzemmódba kapcsolt az utóbbi időben, mivel nincs rendes elkapója. Semmi látványosság, csak hideg győzni akarás bármi áron, a statisztitkákat meg vastagon leszarják a Rozmárral. Nem mellesleg nem hiszem el, hogy Kelce kibírja sérülés nélkül az alapszakaszt, vagy ha mégis, akkor tuti pihentetik, amitől végképp esélytelen lesz a Béka az MVP címre, mert ki a bánatnak passzoljon? Tavaj a QBR-je 8. volt, a sima rétingje 14., passzolt jardokban 6., jard/meccs 7., TD-kben 8., TD% 15., INT% 21., INT bottom 4., paszpontosságban 9. és az MVP rangsorban a 7. lett, de mégis neki lett gyűrűje. Ha nem lenne világos ez utóbbi statisztikai adat, ami a lényeg a Békának, minden másra magasról tojik.
Szal lehet itt okoskodni, de semmi sem utal arra, hogy a Béka rámenne az alapszakasz MVP címre és rohadtul nem is lesz meg neki a most következő szezonban sem.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x