Connect with us

Minden ami NFL

Újraértékeljük a 2021-es draftot – AFC South

Ahogy minden szakértő, úgy mi is értékeljük a csapatok draftjait az aktuális tudásunk alapján. Ez egyesek szerint nem más, mint ködszurkálás, és legalább kettő, de inkább három év kell ahhoz, hogy jól meg tudjunk ítélni egy draft classt. Ez a feltétel most teljesült a 2021-es draftoltak esetében, így egy sorozat keretében újraértékeljük a csapatok draftjait. Jöjjön az AFC South.

A koncepció a következő: fogjuk a 2021-es draftértékelőinket, felelevenítjük az akkori gondolatainkat, majd a jelenlegi tudásunk alapján újraértékeljük az adott csapat húzásait.

Houston Texans

A hosszan tartó hullámvölgy elején járt a Texans ekkor, hiszen 2021 márciusában vádolták meg az addigi franchise irányító Deshaun Watsont sokszoros szexuális zaklatással, aki ezután már nem is lépett pályára a csapat színeiben. Mindeközben a keret is borzalmas volt, Watsonnal együtt is mindössze 4-12-es szezonra futotta, és a szezon negyede után kivágták Bill O’Brient. Szóval nagyon mélyen volt ekkor a franchise, ráadásul O’Brien ámokfutása miatt nem volt első- és második körös cetlije sem a csapatnak.

A Watson-mizéria miatt a harmadik körben az első cetlijükkel érkezett is egy irányító, Davis Mills. A három évvel ezelőtti értékelőnkben Patrik a játékosban egyébként látott fantáziát/potenciált, de a kiválasztását nem annyira értette, mert ha Watsonnal számolnak, akkor úgyse lát pályát, ha meg vele nem, akkor így is, úgy is nagyon rosszak lesznek és lehet magasan draftolni valakit. Végül utóbbi forgatókönyv jött be, Mills gyakorlatilag két szezonon át kezdője volt a gárdának, de nulla segítséggel nem sokra ment, és fejlődni sem tudott, így ment is a levesbe 2023-ban, amikor 1/2-re kiválasztották CJ Stroudot. Most marad cserének, végülis egy harmadik körös QB-tól nem szörnyű ez a karrier, de azért jónak se mondanánk.

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
havonta
évente
HUF249024 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
havonta
évente
HUF349034 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cheetah008
Cheetah008
2024-07-16 09:40

A Colts eredeti draft értékeléseit javitsátok, ott valami gáz van a betűkkel!

Cheetah008
Cheetah008
2024-07-16 09:42

Sorry, ez így nagy poén, most vettem észre!!!!!!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x