Minden ami NFL

Újraértékeljük a 2021-es draftot – NFC West

Published on

Ahogy minden szakértő, úgy mi is értékeljük a csapatok draftjait az aktuális tudásunk alapján. Ez egyesek szerint nem más, mint ködszurkálás, és legalább kettő, de inkább három év kell ahhoz, hogy jól meg tudjunk ítélni egy draft classt. Ez a feltétel most teljesült a 2021-es draftoltak esetében, így egy sorozat keretében újraértékeljük a csapatok draftjait. 

A koncepció a következő: fogjuk a 2021-es draftértékelőinket, felelevenítjük az akkori gondolatainkat, majd a jelenlegi tudásunk alapján újraértékeljük az adott csapat húzásait. Az idei első delikvens az NFC West, ahol bőven lehet kritizálni mind a 4 franchise tevékenységét.

Arizona Cardinals

Mindössze három top 200-as draftcetlivel futott neki a 2021-es játékosbörzének a Cardinals, így nem volt könnyű dolga a vezetőségnek, hogy maradandót alkossanak. Előzetesen a secondary, a támadófal és az elkapóarzenál turbózását vártuk a csapattól, a board azonban rendkívül kedvezőtlenül alakult az együttes számára. Az 1/16-os választás előtt kiment a két legjobb CB, és a többi jelentősebb hiányposztra sem volt elérhető játékos, aki ne lett volna reach.

Ettől függetlenül nem igazán értettük, hogy 1 évvel Isaiah Simmons első körben történő draftolása után miért megint a linebacker posztra esett a csapat választása. Collinst ugyan ígéretes játékosnak tartottuk, de a vezetőség draftolási filozófiájával nem értettünk egyet, mondván egy újonc linebacker aligha fog komoly segítséget nyújtani a gárdának.

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
havonta
évente
HUF249024 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
havonta
évente
HUF349034 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

Click to comment

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group