Connect with us

Hír

Visszavonul a kétszeres SB-győztes pass rusher Shaq Barrett

A pass rusher Shaq Barrett Super Bowlt nyert a Broncosszal és a Buccaneerszel is, azonban harmadik csapattal már nem fogja ezt megtenni, ugyanis szombaton a közösségi médiás felületein bejelentette visszavonulását. Arra hivatkozik, hogy a feleségével és a gyerekeivel szeretne többet foglalkozni és az ő álmaikat valóra váltani.

A 31 éves Barrettet öt év után most márciusban menesztette a Buccaneers, ő pedig a Dolphinshoz írt alá egy évre. A karrierje csúcsához képest megkopott már a játéka, de még mindig korrekt kezdőnek számított. A 2015-ben draftolatlan játékos előbb Peyton Manninggel, majd Tom Bradyvel nyert Super Bowlt, és volt 19,5 sackes szezonja is 2019-ben (ezen kívül mondjuk csak egyszer érte el a 10-et). Családjában volt már szörnyű tragédia, hiszen tavaly a két éves kislánya, Arrayah fulladt bele a családi medencébe.

Ami a Dolphinst illeti, nagyon rosszul jön ez a visszavonulás. Tavasszal kivágták/elengedték Emmanuel Ogbah-t és Andrew Van Ginkelt, a helyükre érkezett Barrett és az első körös Chop Robinson. Ideális esetben ők jelentették volna a rotációt, de mivel Jaelan Phillips és Bradley Chubb is komoly sérülésből lábadozik, így a szezon elején mindenképp nagy szerep hárult volna rájuk, főleg Barrettre.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x