Connect with us

Hír

A Colts tight endje és a 49ers guardja is megsérült

A Colts fiatal tight endjének meggyűlik a baja a sérülésekkel. Azok után, hogy Jelani Woodsnak tavaly a teljes évet ki kellett hagynia egy combhajlító-sérülés miatt, most a lábujja sérült meg és a főedző Shane Steichen elmondása szerint nem is tudni, hogy mikor fog visszatérni a pályára.

Nagy kár, mert a 2022-es harmadik körös játékosban sok potenciál volt kiváló felépítése és remek atletikussága miatt. Újoncként szerzett 312 yardot és 3 TD-t, azóta viszont várjuk ismét a pályára. Nélküle Kylen Granson, Will Mallory, illetve Mo Alie-Cox vagy Drew Ogletree alkothatja majd a tight end szobát Indianapolisban. Könnyen lehet egyébként, hogy Woods nem fért volna be a keretbe, így viszont nem kell erről döntenie a csapatnak.


A 49ersnél pedig a veterán guard Jon Feliciano sérült meg, meg is kellett műteni a térdét, így Kyle Shanahan információi szerint az alapszakasz közepéig nem lesz bevethető. Feliciano tavaly a szezon felében és a rájátszásban kezdő volt, de idén úgy tűnt, hogy elveszíti ezt a csatát a harmadik körös újonc Dominick Punival szemben, aki kiválóan teljesített az előszezonban.

A csapatnak így segít az idén bevezetett új szabály, miszerint már a keretszűkítés előtt két játékost “visszatérős” IR-re lehet tenni. Eddig ilyen nem volt, meg kellett várni a keretszűkítést, és csak utána lehetett valakit IR-re tenni, ha azt akarták, hogy még játszhasson a szezonban. Szóval most egy emberrel kevesebbet kell kivágni a 49ersnek (és a Coltsnak is), mintha ez tavaly történt volna.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x