Connect with us

Hír

A piacon találta meg kezdő centerét a Seahawks

Connor Williams az utóbbi években Dallasban és Miamiban is egész jó teljesítményt nyújtott guard, majd center poszton, azonban tavaly decemberben súlyos térdsérülést szenvedett, így eddig a pontig nem talált magának csapatot. Most viszont igen, ugyanis a Seahawks igazolta le egy évre maximum $6 millióért, amiből $3 millió garantált – írja Adam Schefter. Egy-két nappal korábbi információk alapján a Ravens is érdeklődött iránta, de végül a Seahawks ajánlatát fogadta el.

A Seahawksnak nagy szüksége volt a belső támadófalának megerősítésére, hiszen tavaly nagy problémát jelentett az egység, és idén sem néztek ki sokkal jobban a Jetsben szörnyű Laken Tomlinson leigazolásával (esetleg a harmadik körös újonc Christian Haynes segíthetne, de egyelőre még nem kezdő). Williams akár guardot is tud játszani, de valószínűbb, hogy center lesz és így kiüti a tavalyi ötödik körös Olu Oluwatimit a kezdőből. Ráadásul az ügynöke szerint az első fordulóra már bevethető is lesz.

Jó és nagyon fontos igazolás volt ez a Seahawkstól. Williams nem egy top játékos, de minimum korrekt és megbízható, ami már nagy előrelépés lehet Seattle-ben.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x