Connect with us

Hír

Cam Akers: Megmutattam, hogy két Achilles-szakadás után is tudok játszani

Cam Akersnek nagyon nincs szerencséje a sérülésekkel, már kétszer is elszakadt az Achillese. Erősen kérdéses volt, hogy maradt-e még a tankjában valami, de a csütörtöki Hall of Fame meccsen elég sokat és jól játszott.

“Folyamatosan emlékeztetem magam, hogy még mindig a régi vagyok, hogy ugyanolyan képességeim vannak a két Achilles-szakadás ellenére is. Szerintem megmutattam, hogy még mindig tudok jól teljesíteni és megcsinálni a játékokat”

– mondta Akers (via KPRC).

A futó öt kísérletből 13 yardot szerzett a mérkőzésen, illetve két elkapásból volt 18 yardja és egy TD-je. Nem is feltétlenül a számai miatt lehetett bizakodni, hanem sokkal inkább a fenti videón látottak alapján – tényleg úgy tűnik, hogy képes még extra dolgokra.

A 25 éves támadó újoncként magas szinten teljesített a Ramsben, 191 futásból 846 yardot és négy TD-t szerzett, de 2021-ben sérülés miatt csak 72 snapje volt. A 2022-es idénye már jó volt, 786 yardot és kilenc TD-t szerzett 188 kísérletből, majd elcserélték a Vikinshoz, ahol ismét megsérült. Idén sokáig úgy tűnt, hogy a Bearshez ír alá, végül azonban a Texanst választotta és egyre jobbak az esélyei az 53 fős rosterre.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x