Connect with us

Fantasy

Körönként egy játékos a fantasy drafton, akit érdemes elkerülni

Közeledik a fantasy idény, és ezáltal közelednek a fantasy draftok is. Múltkor megnéztük, hogy kiket érdemes draftolni, most pedig olyan játékosokat hozok, akiket érdemes elkerülni – legalábbis a jelenlegi draftpozíciójukban. 

Ne feledjétek, augusztus 25-én éjfélig lehet jelentkezni az FK! x FIRST Fantasy bajnokság 2024-es idényére, ahol minden héten kézműves söröket nyerhettek. Ne maradjatok le róla!

Talán ez a cikk is segít majd Nektek összerakni a legjobb csapatot, amivel a bajnoki címig menetelhettek, vagy legalább elkerülni a legnagyobb hibákat.

Fontos megjegyezni, hogy az nfl.com rankingja alapján állítottam össze ezt a listát, hiszen ezt fogjuk használni a bajnokságainknál. Így előfordulhat, hogy más platformokon nem számítanak rossz értéknek az alábbi játékosok az adott platform rankingja alapján. Annyiban viszont eltérek a bajnokságainktól, hogy nem 16 fős ligával, hanem a sztenderd 12 főssel számolok (tehát mondjuk a 3. körben a 25-36. helyen rangsorolt játékosok közül választhatok).

1. kör: Puka Nacua, WR, Rams (nfl.com ranking: 10.)

Kezdjük azzal, hogy nem véletlen első körösök a játékosok fantasyban, mindenkitől jó szezon várható, így itt leginkább azt akarom megtalálni, akitől kicsit jobban tartok, vagy szerintem kicsit rosszabb lesz mint a rankingja. Ha magasabbról akarnék hozni valakit, akkor Ja’Marr Chase-t nem vinném el 1/4-re így, hogy nem edzett semmit a nyáron meg szerződéses kérdések vannak, meg a pályán is határeset, de azért a top8-ban így is elvinném.

Viszont Puka Nacua kapcsán talán kicsit még szkeptikusabb vagyok és őt nem vinném el az első körben, őt inkább ilyen 16. hely környékére lőném be a saját rankingomban. Egyrészt tavaly azért Kupp sérülése is segített megnyomni a számait, másrészt a Rams a szezon fele környékén átállt egy erősen futásorientáltabb rendszerre, amivel domináltak. Ezt várom idén is, így relatíve kevesebb passzra számítok, ami ráadásul Kuppal megosztva lehet csak Nacuáé. Nyilván jó lesz Nacua, csak szerintem túl van árazva a 10. hellyel.

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
havonta
évente
HUF249024 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
havonta
évente
HUF349034 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cheetah008
Cheetah008
2024-08-23 23:34

Hol lehet ennek az egész fantasynek utánanézni? “Újoncként” elég nehéz átlátni, nem is igazán tudom, hogy fogják bele. Írtatok róla korábban, vagy van valahol egy jó ismertető/szabályrendszer tippetek magyarul? Köszönöm.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x