Connect with us

Podcast

Triple Coverage #551 – NCAA bevezetés és csapatdraft

Szombaton elrajtol az NCAA, azaz az egyetemi amerikai focibajnokság a 0. fordulóval. Ennek apropóján négyen ültünk össze picit bemutatni mi is változott az idei szezonra a college fociban és a legesélyesebb csapatokról egy csapatdraft formátumban beszéltünk picit bővebben.

Iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de a Spotifyon és a legtöbb podcast-szolgáltatónál is eléritek az adásokat! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Gmartin
Gmartin
2024-08-22 12:14

Kiemelés kapcsán annyi, hogy az első 4 hely és ez által a first-round bye az SEC, Big Ten, Big 12, ACC konf győzteseké lesz (nagy valószínűséggel), míg a legmagasabbra rangsorolt G5 konf győztes minden bizonnyal 12. kiemelt lesz, így mennek majd az 5. kiemelthez a PO során.

Gmartin
Gmartin
2024-08-22 12:48

+Én a Mizzou kései húzást sérelmeztem, tavaly forrók voltak és idén nagyon kegyesek voltak hozzájuk a menetrendkészítők, egy Bama-n kívűl talán még a Sooners es az A&M kavarhat be náluk, de ők szerintem az alapszakasz során szépen hozhatják a győzelmeket.

Atreus
Editor
Reply to  Gmartin
2024-08-23 11:21

Nehéz megmondani, hogy fent tudják-e tartani a tavalyi szintet, a védelemmel kapcsolatban sok a kérdés. A sorsolással kapcsolatban igazad van, az segíthet rajtuk, de részemről visszaesésre számítok tőlük.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x