Connect with us

Hír

Visszavonul Markus Golden

Visszavonul az elmúlt évek egyik leginkább alulértékelt pass rushere, Markus Golden. A hír némileg meglepő, a 33 éves védő ugyanis a múlt héten írt alá a Steelershöz és úgy tűnt, folytatni akarja a pályafutását.

Golden eredetileg a Cardinals második körös játékosa volt. Újoncként rögtön 51 nyomásgyakorlással és négy sackkel kezdett, másodévesként pedig 53 nyomásgyakorlásig és 12,5 zsákolásig jutott. A következő két éve nem sikerült jól sérülések miatt, majd eligazolt a Giantshez, ahol 64-szer siettette az ellenfelek irányítóit 12 sack mellett.

Ugyan soha nem volt egy sztár, de azért egészségesen bőven letett annyit az asztalra, hogy 10+ millió dolláros szerződést kapjon. Érthetetlen módon viszont nem kapkodtak iránta a piacon és soha nem volt még csak évi 5 millió dolláros fizetése sem, pedig 2021-ben is 10+ sackes idénye volt.

A Steelershez tavaly igazolt, ahol nem tudott a kezdő közelébe jutni az elit TJ Watt-Alex Highsmith duó miatt, de limitált szerepkörben is jól teljesített. Karrierjét 343 tackle-lel, 51 sackel, 68 negatív yardos szereléssel, egy INT-vel, nyolc leütött labdával, 11 kiharcolt fumble-lel és egy visszahordott TD-vel fejezi be.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x