Connect with us

Minden ami NFL

10 fogadás a 2024-es szezonra

Ma végre valahára megkezdődik a 2024-es alapszakasz! Ha szeretnétek kicsit még érdekesebbé tenni az amúgy is rendkívül izgalmas idényt, akkor hoztunk most 10 (+5) fogadást az egész idényre való tekintettel. 

Fun fact, hogy ha csatlakoztok a Discord szerverünkhöz, akkor olyan fogadási lehetőségekhez is juthattok időről időre, mint hogy a Packers 5,5-nél több győzelmet szerez (2,03-as oddsért), vagy hogy Garrett Wilson 4150,5 elkapott TD alatt marad (1,79-es oddsért). Sajnos ezek az elrontott line-ok már nem elérhetők, de az alábbi 10 még igen (még ha kevésbé is egyértelmű). Lett volna amúgy még egy tök jó fogadási lehetőség, de hirtelen tegnapra Blake Corum oddsa 12-ről 4,5-re esett abban a kérdésben, hogy ki szerzi a legtöbb futott yardot az újoncok közt.

*Minden odds a vegas.hu-ról származik.*

Az NFC North nyeri az NFC-t – 3,25x

Az én szememben az NFC idén háromesélyes: 49ers, Lions, Packers. Talán bedobhatjuk az Eaglest még, bennük meglehet a potenciál. A három/négy esélyes közül pedig kettő is az NFC North-ban játszik, így elég jó oddsnak számít szerintem ez a 3,25. A 49ersszel kapcsolatban ráadásul kicsit negatívabb is vagyok az átlagnál olyan tekintetben, hogy nagyon nagyon ritka, hogy egy vesztes SB után valaki visszatérjen a nagydöntőbe (2000 óta egyszer fordult elő). Ráadásul a sérülések már most elkezdődtek náluk a pass rusherekkel, így a védőfal sokat vesztett fényéből, és vélhetően a tavalyi nagyon egészséges szezonjukat nem tudják ismét hozni. Így pedig szerintem a két legnagyobb esélyes az NFC megnyerésére északról jön (amibe talán beleszólhat az Eagles). Azt nehéz megmondani melyikük lesz jobb, én a Packerst egy hajszállal esélyesebbnek látom, de annyira nem, hogy pénzt is tegyek rá.

Magasabb oddsért: NFC North nyeri a Super Bowlt (6x)

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
havonta
évente
HUF249024 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
havonta
évente
HUF349034 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x