Hír

A Chargers és a Ravens is megpróbálta megszerezni Justin Fieldset a holtszezonban

Published on

A holtszezon egyik érdekes témája volt, hogy hová cseréli el a Bears Justin Fieldset. Végül a Steelers lett a befutó, ahol három meccsből hármat meg is nyert eddig. Chicagóban sokat beszélt arról Ryan Poles general manager, hogy nem akarnak kiszúrni Fieldsszel és olyan helyre szeretnék küldeni, ami neki is megfelel. Ez végül így is lett, bár azt nyilván nem tudni, hogy volt-e esetleg jobb ajánlata is a csapatnak, amit emiatt visszautasítottak.

Most viszont Fields beszélt a helyzetről Cam Heyward pocastjében, ahol elmondta, hogy a Chargers és a Ravens is érdeklődött iránta, azonban mindkét helyen betonbiztos kezdő van, így nem annyira szeretett volna odamenni. Az nem derült ki, hogy mit ajánlhattak az irányító játékjogáért – és minden bizonnyal Fields nem is tudja ezt az információt. A Steelers egy hatodik kört küldött Chicagóba, ami 4. körössé válhat, ha Fields a snapek legalább 51%-án pályán van.

A Steelersnél Justin Herberthez és Lamar Jacksonhoz hasonló betonbiztos kezdő nem volt, azonban Fields így is hátrányból indult Russell Wilsonnal szemben, de Wilson sérülése miatt megkapta a bizonyítási lehetőséget és eddig élt is vele. Nem lehengerlő a Steelers offense, közel sem az, de egy brutálisan jó védelemmel egyelőre sikerült hozni a győzelmeket, és Fields is mutatott előrelépést jelző tulajdonságokat.

Touchdown Week #3 – Daniels berobbanása, a Jaguars szenvedése, és egyéb tanulságok

Click to comment

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group