Connect with us

Hír

A Chiefs a futó-, a Bengals a védőfal-gondját igyekszik megoldani

Kareem Hunt visszatér a Chiefshez! Isiah Pacheco sérülése után szüksége volt a csapatnak valakire futó poszton, és egy régi ismerősre esett a választás. Huntot ugyebár 2017-ben a harmadik körben draftolta a csapat, újoncként vezette is a ligát futott yardokban. Egy évre rá viszont kivágták, miután előkerült róla egy felvétel, ahol megrugdos egy nőt. Azóta öt évet töltött a Brownsban, jelenleg 29 éves. Meglátjuk milyen szerep jut neki Carson Steele és Samaje Perine mellett.


A Bengals legnagyobb gyenge pontja jelenleg a futás elleni védekezés, ezt igyekeztek most kicsit megerősíteni, ugyanis leigazolták a Patriotstól menesztett Lawrence Guyt. Az utóbbi hét évet New Englandben töltötte, jól is teljesített összességében, de idén feltehetőleg úgy látták, hogy már nem elég jó játékos, hiszen kivágták. A Bengalsnak amellett, hogy amúgy is rosszul nézett ki a futás elleni védelme, még tele is vannak sérültekkel, hiszen három legjobbjuk, BJ Hill, Sheldon Rankins és Kris Jenkins is összeszedett egy kisebb nyavalyát.


Mindeközben a Patriots menesztette a korábbi első körös Jalen Raegort, aki azt a képet posztolta az Instagramjára, ahol egy Bugatti egy rozoga tető alatt áll, mintha azt jelezné, hogy ő szuper játékos, csak nem tud kiteljesedni a gyenge csapatban. Most kereshet magának új csapatot.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
TheGUARDiAN
TheGUARDiAN
2024-09-18 09:23

Az ott egy Bugatti Veyron, nem Lambo :)

Loosername
Loosername
2024-09-18 09:40

Jellemző, hogy én is egyből ezt néztem…

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
2024-09-18 12:10

Az oké, hogy a Pats offense most nem annyira erős, de előtte a Vikings, és az Eagles is rozoga volt? Nem gondolnám. Illetve innen lehetne jól kitűnni, de neki itt sem sikerült. A 4 év alatt elkapott TD és összesen 1000 yard alatt az nem egy nagy cucc.
Aztán lehet hogy őt magát szimbolizálja a rozoga viskó?

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x