Hír

Az egész szezonra elvesztette legjobb elkapóját a Chiefs – Mahomes okozta a sérülést

Published on

Nagyon úgy néz ki, hogy a Chiefs az egész szezonra elvesztette legjobb elkapóját, Rashee Rice-t. Hivatalos MRI-eredmények ma jönnek majd, de Andy Reid egyáltalán nem volt bizakodó a mérkőzés utáni sajtótájékoztatóján, James Palmer információi szerint pedig ACL-szakadásról van szó, amivel ugyebár biztosan nem térhetne vissza idén a pályára. Ritka az olyan, hogy ettől tartanak az orvosok és végül kisebb a baj, így ezzel számolhatunk a továbbiakban – ha Rice megúszná, arról természetesen a későbbiekben beszámolunk.

Balszerencsés eset volt, ugyanis Patrick Mahomes dobott egy interceptiont, és mind az irányító, mind az elkapó próbálta megállítani a Chargers védőjét. Rice ki is ütötte a labdát a kezéből, ekkor érkezett meg Mahomes, aki épp beleszállt elkapója térdébe, ez okozta a sérülést.

Nagy csapás ez a Chiefsnek, hiszen már Hollywood Brownt is elvesztették a szezonra, tehát két legjobb WR-eküt kénytelenek nélkülözni – plusz már Kelce sem a régi (kivéve persze a Chargers ellen). Nagyon ráférne a csapatra az erősítés elkapófronton, ne lepődjünk meg, ha esetleg cserélnek valakiért a határidő előtt, még ha nem is feltétlen ez a stílusa a franchise-nak.

Click to comment

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group