Connect with us

Hír

Két legjobb elkapója nélkül mehet csatába a Bengals

A Bengals számít a legnagyobb favoritnak az első fordulóban, ugyanis a Patriots ellen lépnek pályára vasárnap. Azonban csökkenti az esélyeiket, hogy könnyen lehet, hogy a két sztárelkapójuk közül egyik sem lesz ott a gyepen.

Tee Higgins szinte biztosan nem játszik, ugyanis “kétséges” besorolást kapott a sérülésjelentésen, miután megsérült a combhajlítója. Ja’Marr Chase hivatalosan “kérdőjeles” besorolást kapott, de az ő helyzete azért nem olyan egyszerű. Saját elmondása szerint “game-time decision”, tehát csak a meccs előtt derül ki, hogy beöltözik-e, de ha igen, akkor is biztosan limitált lesz. Ez nem meglepő, hiszen az egész felkészülést kihagyta néhány edzés kivételével, egyszerűen nincs még olyan formában, hogy végig pályán lehessen tartani.

Ami Chase szerződését illeti, elmondása szerint közel vannak a megállapodáshoz, és azt is hozzátette, hogy játszana akkor is, ha nem hozzák tető alá vasárnapig a hosszabbítást.

A főedző Zac Taylor egyébként úgy nyilatkozott a két elkapó bevethetőségéről, hogy “meglátjuk”. Jelenleg viszont számolhatunk úgy, hogy Andrei Iosivas lesz a legtöbbet használt WR-e a csapatnak, mellette pedig Charlie Jones és Trenton Irwin is sok szerepet kaphat, illetve a tight end Mike Gesickit vonhatják még be jobban a játékba. Nem épp ideális felállás.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x