Érdekességek

Már nincs 10 irányító, aki több yardot passzolt volna az NFL történetében Matt Staffordnál

Published on

Matthew Stafford a Bears elleni vereség során 224 yardot passzolt, ami egyben azt is jelenti, hogy karrierjében már 57.025 egységnél tart. Ezzel pedig belépett a top10-be a vonatkozó örökranglistán.

Stafford tegnap Eli Manninget előzte meg és ütötte ki a 10. helyről, így most 2 yarddal előzi meg a Giants legendáját. A következő a sorban Aaron Rodgers, akinek 59.904 passzolt yardja van jelenleg, de ő ugye még játszik és lépdelhet előre.

Rodgers így jövő héten szinte biztosan belép a 60 ezres klubba, amire eddig csak nyolcan voltak képesek valaha. Staffordnak ehhez még közel 3000 yardra lesz szüksége, erre a mérföldkőre akár még idén sor kerülhet, bár lehet csak jövőre a szezon elején.

A csúcstartó Tom Brady, akinek 89.214 yardja van, ő beérhetetlen Staffordnak, és a top4-be sem fog bejutni, ugyanis Brew Brees 80 ezer felett van, illetve Peyton Manning és Brett Favre is átlépte a 70 ezres határt. Az ötödik helyezett Ben Roethlisbergernek 64.088 yardja van, ez egy combosabb teljesítménnyel a következő szezon végére akár össze is jöhetne Staffordnak. Előtte azonban még Rodgers mellett Dan Marinót, Matt Ryant és Philip Riverts kell megelőznie.

Click to comment

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group