Hír

Tyler Huntley lehet a Dolphins kezdő irányítója a héten

Published on

A Dolphins majd hétfő este játszik a Titans ellen, így egyelőre nem kellett sietniük a kezdő irányítójuk kinevezésével, de lassan eljön ennek is az ideje. Ugyan Mike McDaniel főedző szerint még korai meghozni ezt a komoly döntést, de van egy elképzelése arról, hogyan alakulhat a helyzet. A helyi beat writerek viszont úgy gondolják, hogy a nemrég leigazolt Tyler Huntley a favorit a kezdőre – kivéve ha az edzők úgy látják, hogy nem érti még eléggé a rendszert.

Tua Tagovailoa múlt héten került IR-re az agyrázkódása miatt, a helyén pedig borzasztóan teljesített Skylar Thompson, aki még meg is sérült, így kérdőjeles a bevethetősége – McDaniel elmondása szerint eléggé fájdalmas az irányító bordasérülése. A helyére Tim Boyle állt be, ő is opció a kezdőre, de a favorit tényleg a múlt héten leigazolt korábbi Ravens-QB lehet.

Huntley-t egyébként a Browns igazolta le tavasszal, de a négyfős versenyben ő maradt alul (talán pénzügyi okokból is Dorian Thompson-Robinsonnal szemben), így kivágták. A Ravensnél egész jól szállt be annak idején Lamar Jackson sérülése esetén, komikus módon a szurkolók szavazatainak és a sok lemondásnak köszönhetően Pro Bowler is lett 2022-ben. Eddig 10 kezdő meccse van az NFL-ben, 10 TD mellé 8 INT-t dobott.

Click to comment

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group