Hír

A Giants nem tervezi kivágni sem a főedzőjét, sem a GM-ét

Published on

A Giants idei szezonja sem lesz egy sikertörténet és egyelőre egyáltalán nem látszik a fény az alagút végén. Egymás után két gyenge idénynek pedig általában következményei szoktak lenni, de a tulajdonos John Mara állítása szerint sem a szezon közben, sem utána nem tervezi kivágni a menedzsmentet.

A főedző Brian Daboll 2022 óta erősíti a csapatot. Első évében rájátszásba juttatta a Giantst, de azóta masszív lejtmenetben van a gárda. Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy egy 40 millió dolláros Daniel Jonesszal nem lehet győztes csapatot építeni, és hacsak nem ő ragaszkodott a korábbi első körös irányító megtartásához, úgy túlzás lenne csak az ő nyakába varrni a balhét.

Joe Schoen Dabollhoz hasonlóan 2022-ben érkezett a Giantshez, ráadásul mindketten a Billsből. Őt már jobban elő lehet venni a csapat sikertelensége kapcsán, mert végülis ő adott egy nagyon játékosbarát szerződést Jonesnak, ő engedte el Saquon Barkley-t és Xavien McKinney-t a piacon, illetve ő választott ki a drafton olyan bustnak tűnő játékosokat az első körben, mint Evan Neal (vagy Deonte Banks).

Azért mindkét szakembernél erősen rezeg a léc.

Click to comment

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group