Minden ami NFL

A Lionsnek lépnie kell, ha esélyt akar a Super Bowlra

Published on

A Lions megalázó vereséget mért a Cowboysra, ugyanakkor Aidan Hutchinson sérülése miatt keserédes lett a győzelem. A liga jelenlegi legjobb pass rushere hónapokra kidőlt, nélküle pedig összeomolhat a detroiti védelem. Ha nem lép a menedzsment, úgy nem sok reális esély lesz a Super Bowlra.

Hutchinson a 2022-es drafton került a ligába. A felvételek alapján egyértelműen ő volt a legjobb védő a classból, de a Jaguarsnál annyira rá voltak feszülve az atletikusságra, hogy az 1/1-es pickkel nem a Michigan tehetségét, hanem Travon Walkert választották ki. A Lions pedig köszönte szépen és behúzta Hutchinsont, aki minden várakozást felülmúlt.

Újoncként 53 nyomásgenerálás és 11 sack került a neve mellé, majd másodévesen berobbant: 101 nyomásgyakorlást és 11 zsákolást jegyzett az alapszakaszban. Az idei szezon előtt már csak az volt a kérdés, hogy belép-e a legszűkebb elitbe a potenciális Hall of Famerek közé – és belépett. Hutchinson 4 és fél meccsen 45 nyomásgyakorlást és nyolc sacket szerzett a PFF adatai alapján: előbbi 10-zel több, mint az egy meccsel többen pályára lépő Nick Bosáé, de a nyolc sackje is legalább kettővel több, mint bárkié a ligában.

Hutchinson az egész liga legsokoldalúbb pass rushere, aki szó szerint minden elképzelhető módon képes folyamatosan dominálni. És igen, idén többször is csere OT-k ellen állt fel, de az a fajta dominancia, amit bemutatott, az tényleg a legnagyobbak sajátja. Igazi egyszemélyes hadsereg volt, aki egyedül volt felelős a teljes védelem nyomásgyakorlásának 55 százalékáért – egyetlen másik védő sem érte el még csak a 45 százalékot sem.

Mindez jól mutatja, mennyire kulcsfigurája Hutchinson a Lions védelmének. Mivel Marcus Davenport szezonja is véget ért már, így csak Josh Paschal, Isaac Ukwu és James Houston van a rosteren bevethető pass rusherként. Ők hárman összesen nyolc alkalommal generáltak nyomást idén és egyetlen sacket sem jegyeztek, ami elfogadhatatlan egy komolyabb célokért küzdő csapatnál. A Detroit menedzsmentjének mindenképp lépni kell és megerősíteni a pass rusht, ha idén reális eséllyel akar harca szállni a bajnoki címért.

Potenciális érkezők, akik megmenthetik a Lions szezonját

Még bő két hét van a trade határidőig, így a menedzsmentnek minden esélye megvan arra, hogy találjon legalább egy átlagon felüli kezdőt. Van is bőven jelölt, sőt akár igazi klasszisra is lehet esély, ha hajlandó az eddig kifejezetten konzervatív Brad Holmes all-int nyomni. A pénz ugyanis nem akadály, jelenleg 28 millió dollárnyi cap space-e van a Lionsnek.

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
havonta
évente
HUF249024 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
havonta
évente
HUF349034 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

Click to comment

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group