Hír

A Rams aktívan próbálja elcserélni Cooper Kuppot

Published on

Cooper Kupp a héten végre visszatérhet sérüléséből, azonban könnyen lehet, hogy már csak (maximum) egy-két meccse van a Rams színeiben. A TheAthletic ugyanis arról számolt be, hogy a Rams körbetelefonálgatott, hogy elcserélnék veterán elkapójukat.

A hírek szerint nyitottak arra, hogy átvállalják Kupp fizetését (még nagyjából $9 millió az idei évre), vagy legalább annak egy részét, ellenértékként pedig egy 2. körös cetlit szeretnének. A fizetés teljes átvállalásával talán lehet esélyük ilyen magas cetlire, de valószínűbb, hogy lejjebb kell adniuk az igényeikből, hiszen Kupp már 31 éves és sérülékeny is.

Ha potenciális partnereket keresünk, akkor rögtön felmerülhet a címvédő Chiefs, ahol nagyon is elférne egy kiváló slot elkapó Rashee Rice helyére, de a Buccaneers is valid opciónak tűnik Chris Godwin (és Mike Evans) sérüléseivel. Ott ráadásul ismerős is lenne koordinátori poszton, hiszen Liam Coen dolgozott korábban a Ramsnél.

A Los Angeles-iek most csütörtökön lépnek pályára a Vikings ellen, majd jövő vasárnap a Seahawkshoz utaznak. Ezt követően kedden van a trade határidő, de valószínűbbnek tűnik, hogy Seattle-ben Kupp már nem lesz a Rams tagja.

Mindeközben olyan pletykák is elindultak (egyelőre kevésbé hiteles forrásokból), hogy a Rams elcserélheti Matthew Staffordot is, az elsődleges kérő pedig a Vikings lenne.

Click to comment

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group