Hír

Anthony Richadson elfáradt, ezért cserét kért

Published on

Az nyilván teljesen megszokott, hogy bizonyos játékosok időnként elfáradnak és cserét kérnek. Irányítóknál viszont nem nagyon láttunk még ilyet, most vasárnapig.

A Texans-Colts mérkőzés harmadik negyedében volt egy pont, amikor Anthony Richardson egymás után kétszer is hatalmasat menekült és futkározott össze-vissza, majd ezt követően úgy tűnhetett, hogy sérülést szenvedett, hiszen lement a pályáról és bejött helyette Joe Flacco. Azonban egy játékot követően Richardson vissza is ment a huddle-be és ő irányított tovább. A mérkőzés után pedig elmondta, hogy egyszerűen elfáradt, ezért kellett lemennie.

“Nem fogok hazudni, elfáradtam. Sokat kellett futkároznom, úgy éreztem nem tudom lejátszani a következő playt és elmondtam Shane-nek (Steichen, főedző), hogy egy kis szünetre van szükségem.”

Steichen is megerősítette ezt, elmondta hogy három futása volt egymás után, harmadik és hosszú jött és úgyis csak futni akartak egyet ebben a helyzetben. Valamilyen szinten érthető az elfáradás, tényleg nagyokat kellett futkároznia Richardsonnak, ettől függetlenül furcsa és szokatlan eset volt ez.

Richardsonnak egyébként megint elég rossz napja volt, 32 passzából mindössze 10 volt sikeres 175 yardért, egy TD-ért és egy interceptionért, illetve futott hat próbálkozásból 45 yardot.

Click to comment

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group