Hír

Az Eagles kivágta Devin White-ot

Published on

Az Eagles menesztette a korábbi első körös Devin White-ot. A linebacker márciusban egy évre 4 millió dollárért írt alá a csapathoz, amiből 3,5 millió garantált volt, de egészségesen sem tudott bekerülni nemhogy a kezdőbe, de még az aktív keretbe sem.

Eredetileg azzal számoltunk, hogy White lesz a kezdő középső linebackere az Eaglesnek. Ehhez képest a táborban legyőzte őt Nakobe Dean, a gyenge oldali linebacker posztot pedig a szintén idén igazolt Zach Baun kaparintotta meg. Ezzel együtt lehetett volna valamilyen szerepe a védelemben, mert elég vékony volt a poszton az Eagles, de úgy tűnik, White még a szinte teljesen garantált fizetése ellenére sem tudott/akart magának helyet kiharcolni a defense-ben.

Ez egyébként nem olyan meglepő. A 2019-ben 1/5-ös védő másodévesen második csapatos All-Pro volt a sok nagy játékának köszönhetően és alaposan kivette a részét a Bucs bajnoki címéből. Összességében viszont soha nem játszott különösebben jól, az elmúlt években a liga egyik legrosszabbja volt a posztján és már a Bucs kezdőjéből is kiszorult 2023-ban.

Click to comment

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group