Hír

Az egész szezonra elveszthette elit left tackle-jét a Giants

Published on

Nagyon rossz híreket kapott a Giants, ugyanis úgy néz ki, hogy a szezon hátralévő részére elvesztették az elit left tackle Andrew Thomast – írja a New York Post. Attól tartanak a csapatnál, hogy úgynevezett Lisfranc sérülése van, ami egy lábfej-sérülés és elég komoly dolog, jellemzően hosszú felépülési idővel. Még egy másodvéleményt kikérnek, de várhatóan műteni kell, ami azt is jelentené, hogy legközelebb jövőre láthatjuk a pályán.

Thomas a Bengals elleni vasárnap esti rangadó harmadik negyedében sérült meg, de végig tudta játszani a meccset, ami talán kis bizakodásra adhat okot, de ezzel együtt jelenleg úgy számolhatunk, hogy ki kell hagynia a szezon hátralévő részét. Ha esetleg mégsem, arról természetesen beszámolunk majd.

Idén a Giants fala végre nem volt katasztrofális a tavaszi igazolásoknak köszönhetően, azonban Thomas sérülésével újra nagy gondban lehetnek. Ugyanis így Joshua Ezeudunak vagy Evan Nealnek kell beállnia a kezdőbe, ami nem hangzik valami jól. Az még kérdés, hogy egyikük egyből a bal oldalra állna be, vagy esetleg a jobbra, és akkor átmozgatják Jermaine Eluemunort a bal szélre.

Click to comment

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group