Hír

Chris Godwinnek rég nem kellett volna pályán lennie, mégis kidőlt a szezon hátralévő részére

Published on

A Buccaneers simán kikapott a Ravenstől, de ők még reménytelen hátrányban is pályán tartották a kezdőiket, aminek meglett a böjtje. Ugyanis azután, hogy Mike Evans a mérkőzés elején rásérült a combhajlítójára, a találkozó legeslegvégén, 41 másodperccel a lefújás előtt a másik sztárelkapó Chris Godwin és kidőlt egy nagyon csúnya bokasérülés miatt, amivel minden bizonnyal véget is ért a szezonja.

Nem ajánljuk, de ha mindenképp meg akarjátok nézni a sérülést, akkor itt van rá lehetőségetek (az ESPN nem is akarta megismételni a közvetítésben):

Todd Bowles főedző úgy fogalmazott, hogy “nem néz ki jól” a helyzet, a beszámolók alapján pedig igazából elkönyvelhetjük, hogy Godwint már nem látjuk idén. Ha esetleg jobb híreket kapna a csapat, akkor azt természetesen megírjuk majd.

Godwinnek 50 elkapása, 576 yardja és 5 TD-je volt idén, a csapat legjobb elkapójának számított, szóval értelemszerűen nagy érvágás a csoportgyőzelemre hajtó Buccaneersnek. És sajnálatos a sérülés a játékosnak is, aki tavasszal szabadügynök lesz.

1 Comment

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group