Hír

Dan Campbell: Csak egy kicsit több pass rush kellene

Published on

A Lions egy hatalmas meccsen legyőzte a Vikingst vasárnap. A védelem sokáig meglepően jól állta a sarat az elit pass rusher Aidan Hutchinson nélkül is, a végére azonban Sam Darnold elszabadult és a Vikings kétszer is ledolgozott egy 11 pontos hátrányt. Ebben pedig nagyon szerepe volt  annak, hogy a veterán irányítón nem volt megfelelő nyomás.

A Lionsnek lépnie kell, ha esélyt akar a Super Bowlra

“A coverage remekül dolgozott. Sokat kértünk tőlük, de voltak helyzetek, amikor szükségük lett volna némi segítségre. Párszor sikerült nyomást generálnunk és megcsinálni a játékokat, de többször is úgy éreztem, hogy jobb lett volna, ha hamarabb oda tudunk érni az irányítóhoz”

– mondta Dan Campbell a mérkőzés után.

A menedzsmentnek minden esélye megvan arra, hogy találjon legalább egy átlagon felüli kezdőt még a trade határidő előtt. Van is bőven jelölt (lásd fenti cikk), sőt akár igazi klasszisra is lehet esély, ha hajlandó az eddig kifejezetten konzervatív Brad Holmes all-int nyomni. És mivel most már Campbell is jelezte, hogy probléma van, így talán várható egy nagyobb volumenű csere a csapattól.

1 Comment

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group