Hír

Davante Adams és Malik Nabers sem játszi a héten

Published on

Sorozatban második alkalommal nem lép pályára a Raiders legjobb elkapója, Davante Adams. A veterán támadónak állítólag problémája van a combhajlítójával, de valószínűbb, hogy csak a potenciális elcserélése miatt nem játszatják, nehogy összeszedjen egy tényleg komoly sérülést. Jó hír azonban, hogy az elit pass rusher Maxx Crosby jó eséllyel vállalni tudja a játékot.

A Giants támadósort komoly csapás érte, ugyanis agyrázkódás miatt nem fog játszani az újonc szupersztár, Malik Nabers. Az elkapó vezeti a ligát 35 elkapással, illetve már 386 yardot és három TD-t tett be a közösbe.


A Packers elkapósora is elég vékony lesz, ugyanis sem Christian Watson, sem Romeo Doubs nem lesz bevethető a hétvégén. Így Jayden Reed mellett a legjobb opció az a Dontayvion Wicks lesz, aki idén a felé szálló labdák mindössze 36,4 százalékát kapta el, illetve a Bo Melton-Malik Heath duó, akiknek összesen három elkapásuk van az idényben.


A Commandersből biztosan hiányozni fog az elkapó Noah Brown, akinek idén kilenc elkapásból 111 yardja van.


A Billsre is rájár a rúd. A védelemből Ed Oliver (DT), Austin Johnson (DT) és Taylor Rapp (S), a támadósorból pedig az elkapó Khalil Shakir fog hiányozni. A játékminőséget tekintve utóbbi kiesése a legfájóbb, ugyanis a 18 elkapásával, 230 yardjával és két TD-jével a csapat magasan legjobb elkapója volt.

Click to comment

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group