Hír

Fizetett szabadságra küldte a liga Jabrill Pepperst

Published on

Az NFL commissioner exempt listára tette Jabrill Pepperst. Ez kvázi azt jelenti, hogy a Patriots kezdő safetyje fizetett szabadságon lesz egészen addig, míg véget nem érnek a rendőrségi ügyei.

Pepperst még múlt szombaton tartóztatta le a rendőrség. A védő állítólag megütött egy nőt, akivel az utóbbi három évben se veled, se nélküled kapcsolatot ápolt. Peppers a vádak szerint “legalább hatszor” fojtogatta, levetkőztette és kivitte az utcára a nőt, földre lökte, illetve a falhoz is verte a fejét. Ezen kívül kokaint is találtak a házban, ami szintén a játékoshoz tartozott.

Ezek alapján biztosan eltiltást fog kapni az NFL-től, bármi is legyen az ügy vége – már csak az a kérdés, hogy mekkorát. A liga korábban már többször is megégett amiatt, hogy túl korán osztott ki büntetéseket kényes eseteknél, utólag ugyanis többször kiderült, hogy sokkal súlyosabb volt az ügy, mint először gondoltuk. Ez nem vetett jó fényt az NFL-re, így mostanában már az a szokás, hogy a balhéba keveredő játékosokat fizetett szabadságra küldik egészed addig, míg le nem zárulnak az ügyek, és majd csak ezt követően tiltják el őket.

Click to comment

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group