Minden ami NFL

FK! All-Pro a szezon harmadánál

Published on

A Pro Bowl sokáig ismertebb kategorizálása volt a legjobb játékosoknak, de a szakértői véleményt és az igazi elismerést az All-Pro tagság jelenti. A szezon harmadához érve összeszedjük kik kerülnének be most ebbe a legszűkebb elitbe.

Irányító: Lamar Jackson (BAL)

Csere: Jayden Daniels (WAS)

A liga lábon két legveszélyesebb játékosát az MVP címnél is említettem, így nem csoda, hogy most itt is találkozhatunk a nevükkel. Egyelőre Jackson előrébb jár talán, komplexebb feladatokra képes a veterán, de Daniels berobbanását remekül jelzi, hogy egyáltalán felkerül egy ilyen cikkbe. Az újonc a mostani “gyengébb” (inkább csak simán közepes statisztikailag, de mutatott játékra még mindig szuper) produkciója után is vezeti a ligát EPA per playben és pontossági százalékban, de sikersségi rátában is hatodik (ebben Jackson az első).

MVP és további díjfigyelő 5 forduló után

Futó: Derrick Henry (BAL)

Csere: Jordan Mason (SF)

Az év támadója díj legnagyobb esélyese idén ismét King Henry. 704 yardjával vezeti a ligát, 117 egységet átlagol meccsenként és szerzett már összesen 9 touchdownt. Ha nem figyel oda lassan az MVP témakörben is fel fog merülni a neve. Nem emberi, amit most már nagyjából 7 éve folyamatosan csinál a ligával. Cseréje a San Franciscó-i running back gyár legújabb modellje, Jordan Mason lett. Henry mögött második yardokban, az egyetlen aki még 100 yard fölött átlagol meccsenként. Ráadásul Henry előtt van kontakt után megtett yardokban és kierőszakolt elhibázott szerelésekben is. Két évig szunyókált a rosteren McCaffrey mögött, akinek a kidőlése ugyan fájdalmas a passzjáték szempontjából, a földön Mason abszolút hozza, amit kell.

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
havonta
évente
HUF249024 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
havonta
évente
HUF349034 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

Click to comment

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group