Hír

Garrett Wilson és Cooper Kupp iránt is érdeklődnek a csapatok

Published on

Még bőven van idő végrehajtani pár cserét és a hírek szerint aktívan csörögnek is a telefonok. A legfrissebb riportok szerint a csapatok erősen érdeklődnek a Jets korábbi első körös elkapója, Garrett Wilson, illetve a Rams veterán klasszisa, Cooper Kupp iránt.

A Jets a szezonját, a Bills a bajnoki reményeit mentheti meg az új elkapójával

A Jets nemrég szerezte meg Davante Adamst, ráadásul ott a keretben Allen Lazard, akivel egyértelműen jobban megérti magát Aaron Rodgers. Így Wilson bizonyos szinten tényleg feláldozhatónak tűnik, de nagyon meglepő lenne, ha a Jets elcserélné a 24 éves elkapóját úgy, hogy Adamsben maximum még 1-2 jó év van, míg Lazard legjobb esetben is átlagos szintet képvisel. Sokkal valószínűbb, hogy Mike Williamset cseréli el a gárda a trade határidő előtt.


Kupp elcserélésében már nagyobb a potenciál. A Rams még mindig a korábbi win now-t nyögi, reális esély van arra, hogy jövőre már Matthew Stafford sem lesz a csapatnál, ráadásul az idei szezon is borzalmasan alakult eddig a rengeteg sérülés miatt. Kupp sem játszik már olyan jól, talán az idei az utolsó szezon, amikor még komolyabb ellenértéket lehetne érte kapni.

Véget ért a Matthew Stafford éra Los Angelesben

Click to comment

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group