Hír

Jameis Winston lesz a Browns kezdője

Published on

Deshaun Watson Achilles-szakadással kidőlt az egész szezonra, és ugyan múlt héten a másodéves Dorian Thompson-Robinson állt be a helyére csereként, Jordan Schultz most arról számolt be, hogy nem ő, hanem Jameis Winston vezeti majd ki a támadókat a pályára.

Állítólag DTR második számúvá való kinevezése egy gameplanhez kapcsolódó dolog volt a Bengals ellen, ami abból a szempontból furcsa, hogy borzalmas volt csereként beállva és nem is csináltak vele semmi különlegeset (mondjuk a lábait használva). A szezon korábbi részében Winston volt a csere, ezért is volt meglepő a változtatás. Thompson-Robinson ujja egyébként megsérült a mérkőzésen, ami bár nem komoly, de emiatt amúgy is lehet ki kellene hagynia a találkozót.

A Browns 1-6-os mérleggel áll (zsinórban ötöt bukva), gyakorlatilag elúszott a szezon, ráadásul a Ravens ellen lépnek pályára a héten. A védelem mondjuk most egészségesebb mint a szezon elején, ez látszott is a Bengals ellen, és Winstonnal akár a támadók is jobbak lehetnek, szóval lehet látunk majd egy fejlődést a gárdától az idény második felében.

Click to comment

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group