Hír

Jared Goff és Derrick Henry is a forduló legjobbjai között

Published on

Az NFL szokás szerint kiosztotta a forduló legjobbjainak járó elismeréseket (a mi díjazottjainkat megtaláljátok a linkelt cikkben).

Második olvasás #4 – A helyükre kerültek a csapatok

AFC

Az AFC legjobb támadója – idén már harmadszorra – egy futó lett. Derrick Henry 199 futott és 10 elkapott yardot, valamint két TD-t tett a közösbe a Bills elleni győzelem során. A legjobb védőnek a Chiefs DT Chris Jonest választották, aki a Chargers ellen négy tackle mellett két sacket is jegyzett. A forduló speciális egység játékosa pedig a Titans rúgó Nick Folk lett, aki ötből öt mezőnygólt értékesített, illetve volt két sikeres extrája is a Dolphins ellen.

NFC

Az NFC-ben Jared Goff lett a forduló legjobbja, miután 100 százalékos pontossággal passzolt 292 yardot és két TD-t, valamint elkapott egy hatpontost főműsoridőben. A legjobb védőnek a Falcons linebackerét, Troy Andersent választották, aki 16 tackle mellett szerzett egy 47 yardos pick-sixet is a Saints ellen. A játékhét speciális egység játékosa pedig a Bears punter Tory Taylor lett, aki ötször puntolt a Rams ellen, tette mindezt 55,4 yardos átlaggal és három rúgása is a 20 yardoson belül ért földet.

Click to comment

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group