Hír

Jerry Jones nem gondolkodik edzőváltáson

Published on

Jerry Jones tegnap ünnepelte 82. születésnapját, amire csapata azzal ajándékozta meg, hogy 47-9-re kikapott a Lionstől, ami 1989 óta (amikor Jones megvette a csapatot) a franchise legnagyobb hazai veresége volt (és holtversenyben a legnagyobb, ha az idegenbelieket is nézzük). A Cowboys zsinórban négy meccset vesztett el hazai pályán, ezeken a találkozókon 167 pontot kaptak, ami a harmadik legtöbb az NFL történetében.

Jones a mérkőzés után sokkolónak és aggasztónak nevezte a vereséget, ezzel együtt azt is elmondta, hogy nem fordult meg a fejében az edzőváltás gondolata, tehát ne is számítsunk Mike McCarthy kirúgására.

Persze sok értelme nem is lenne az edzőváltásnak a szezon ezen pontján, hiszen ezzel csak beismernék, hogy vége az idénynek. Valószínűleg amúgy sem jut sehová a csapat, de ha leváltják McCarthyt, akkor sem lesz jobb a helyzet. Mike Zimmert lehetne kinevezni ideiglenes főedzőnek, de a védelem a rosszabb egysége a csapatnak, és offense oldalon sem valószínű, hogy Brian Schottenheimer előrelépést jelentene edzői fronton.

Ezzel együtt az jelenleg borítékolhatónak tűnik, hogy jövőre már nem McCarthy lesz a csapat vezetőedzője.

4 Comments

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group