Hír

Komolyabb Brandin Cooks sérülése a vártnál, valószínűtlen Anthony Richardson játéka

Published on

Azt már a hét elején tudtuk, hogy Brandin Cooksra 1-2 meccses kihagyás vár az elfertőződött térdsérülése miatt. A Cowboys azonban most IR-re tette az elkapót, vagyis legalább négy hétig nem lesz bevethető. Mivel a csapat nem igazolt senkit a helyére, így főleg Jalen Tolbert és a tight end Jake Ferguson kaphat nagyobb szerepet.

A Commanders kétségesre módosította a safety Tyler Owens státuszát, így a védő jó eséllyel nem fog játszani a héten. A helyén Darrick Forrest kaphat szerepet.


Hasonló a helyzet New Englandben a safety Jabrill Peppersszel kapcsolatban. A kiváló játékos egy vállsérülés miatt nem tudja vállalni a játékot, és mivel Kyle Dugger is maródi, így a csapatnak a két kezdő safetyje nélkül kell megküzdenie a Dolphins támadóival.


A Colts is módosított az irányító Anthony Richardson státuszán: kérdésesről kétségesre. Ennek ellenére még van esély a QB játékára, állítólag ő nagyon pályára szeretne lépni, de a csapat csak a bemelegítésnél dönt majd a sorsáról, hosszú távon ugyanis előnyösebb lehet, ha még pihen egy hetet.

Click to comment

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group