Hír

Londoni Super Bowl? Roger Goodell szerint lehetséges

Published on

Az NFL folyamatosan terjeszkedik külföldön, és Roger Goodell beszélt a további tervekről is. Például hogy évente 16 nemzetközi meccset játszhatnak majd, illetve hogy akár Super Bowlt is rendezhetnek az Egyesült Államokon kívül – írja az Associated Press.

“Hagyományosan mindig NFL-városban akartuk a Super Bowlt rendezni, mint egy jutalom a városoknak, ahol van NFL franchise. De a dolgok változnak. Nem lepne meg egyáltalán, ha egy nap ez (egy londoni nagydöntő) bekövetkezne.”

A tulajok idén engedélyezték a 8 meccses külföldi kínálatot szezononként, de Goodell szerint ezt megduplázhatják, ha bevezetik a 18 meccses alapszakaszt. Azt is hozzátette, hogy a Jaguars gondolkodik a londoni mérkőzéseinek növelésén, amíg felújítják jelenlegi stadionjukat, illetve hogy hamarosan Írországban és Rio De Janeiróban is rendezhetnek majd összecsapásokat, azt pedig már tudjuk, hogy jövőre Madridba utazik az NFL.

Az alapszakaszban több külföldi meccs vélhetően a legtöbbek tetszését elnyeri, azonban a londoni Super Bowlt minden bizonnyal a legtöbb amerikai szurkoló már erős túlzásnak ítélné. Ráadásul a kezdési időpontot is elég trükkös lenne belőni, hiszen az eddigi keleti parti 18:30-as kezdés Londonban este fél 12 lenne, és Halftime Show-val együtt közel négy órán át tartana, szóval hajnali fél 4-kor még menne az ünneplés a pályán.

6 Comments

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group