Második olvasás

Második olvasás #7 – A Chiefs megállíthatatlan, a Jets menthetetlen

Published on

A 49ers sem tudta elvenni a Chiefs veretlenségét, egyszerűen félelmetes Andy Reid csapata. A Jets ismét beleállt a földbe, így Russell Wilson sima győzelemmel mutatkozott be kezdőként a Steelersben. A Lions átvette a vezetést az NFC-ben, egyre aggasztóbb a Texans, Doug Pederson pedig egyelőre megúszta a kivágást. 

Új rovatunkban számos érdekesség mellett hozzuk a vasárnapi futballdömping nyerteseit és veszteseit, kiosztunk pár díjat és értékeljük a legfontosabb meccsnapi történéseket. 

A hét témája: A Jets menthetetlen

Még az előző héten írtam a Jetsről, hogy Davante Adams megszerzésével sok probléma megoldódhat, még ha nem is lesz világverő a csapat. A Steelers elleni égés után már bizonytalanabb vagyok ezzel kapcsolatban, ez ugyanis szinte védhetetlen volt.

Egyrészt kezdjük ott, hogy Aaron Rodgers nem játszik jól. Igen, a két interceptionjéből az egyik nem az ő hibája volt, de ezzel együtt is nagyon gyengén teljesített. Termelte a yardokat, de nem tudta folyamatosan mozgatni a láncokat, a második félidőben lenullázta őt a Steelers védelme, pedig ott voltak a lehetőségek a mérkőzés megnyerésére.

A Jets a szezonját, a Bills a bajnoki reményeit mentheti meg az új elkapójával

Ami külön vicces, hogy az Adams-Rodgers kapcsolat egyáltalán nem működött. A veterán QB kilencszer vette célba a régi-új elkapóját, de csak három elkapás lett belőle 30 yardért. És igen, még csak pár edzésük volt közösen, de pont az volt a lényege a cserének, hogy azonnal egy hullámhosszon lesznek és ha más nem is, de majd ők ketten hasítani fognak. Persze lehet és jó eséllyel lesz ez még jobb is, de egyrészt Rodgers már nem a régi, Adams sem a régi, és még rendszerszinten is pocsék az offense (a futó Breece Hallnak jobb híján kilenc targetje volt, amikor ott van Garrett Wilson, Allen Lazard, Adams, Mike Williams és Tyler Conklin is a keretben). Ehhez jön hozzá, hogy a defense legjobb esetben is az erős közepes felé tendál, így pedig elég nehéz lesz rájátszást csinálni a 2-5-ös kezdésből.

A Chiefs megállíthatatlan

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
havonta
évente
HUF249024 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
havonta
évente
HUF349034 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

6 Comments

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group