Második olvasás

Második olvasás #8 – Ennyit a szezon előtti erősorrendről

Published on

Az idény előtt bajnokesélyesnek gondolt franchise-ok hullottak el gyakorlatilag végérvényesen a nyolcadik fordulóban. A Chiefs nem tud kikapni, kezd bedurvulni az NFC West, a Browns pedig királycsináló lehet az AFC North-ban. 

Új rovatunkban számos érdekesség mellett hozzuk a vasárnapi futballdömping nyerteseit és veszteseit, kiosztunk pár díjat és értékeljük a legfontosabb meccsnapi történéseket. 

A hét témája: Bajnokesélyes csapatok idénye ért véget

A Jets menthetetlenségéről már az előző héten is írtam, így nem akarom ismételni magam. Viszont a Patriots elleni vereségről muszáj külön megemlékezni, ugyanis 3-5-ös mérleggel talán még lett volna némi esély a rájátszásra (ott meg ugye bármi lehet), ha nagyon hunyorítunk. 2-6-os mutatóval, csoportutolsóként, 1-2-es csoporton belüli és 2-4-es konferenciamérleggel viszont nincs miről beszélni, ez az idény menthetetlen. Még úgy is, hogy a menetrend amúgy nem különösebben vészes, de egyszerűen a Jets nem egy jó csapat és ugyanolyan simán kikaphat a Coltstól vagy a Dolphinstól, mint a Billstől vagy a Texanstól.

A Jets és a Dolphins is megy a levesbe, a Browns megverte a Ravenst, nyert a Texans és a Chiefs

A csoportban maradva ugyanez igaz a Dolphinsra is. Ugyan Tua Tagovailoa visszatérése egyértelműen javított a csapat minőségén, de a Cardinals (is) megmutatta, hogy milyen nagyon komoly hiányosságai vannak a gárdának. A rendszerből elfogyott a kraft (vagy csak Tyreek Hill öregedett nagyon gyorsan és látványosan), a védelem semmire sem jó, Tua meg bár átlagon felüli irányító, de nem fogja a hátán cipelni a csapatot – ez akkor sem sikerült, amikor minden csodás volt. Ahogy a Jets, úgy a Dolphins sem egy minőségi csapat és elképzelhetetlennek tűnik, hogy innen bejusson a rájátszásba, amikor még játszik többek között a Billsszel, a Ramsszel, a Packersszel, a Texansszal, a 49ersszel (plusz kétszer a Jetsszel, hogy biztosan keresztbe verjék egymást).

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
havonta
évente
HUF249024 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
havonta
évente
HUF349034 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

Click to comment

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group