Érdekességek

Nagy bukta volt a 2021-es főedző-kinevezési kör

Published on

Évről évre nagy a fluktuáció főedzői körökben, 2021-ben például hét új HC-t neveztek ki a csapatok. Nem lett valami nagy eresztés, ugyanis hétből ötöt már most kivágtak, és a maradék kettőből egynek is kifelé áll a szénája.

Az első kirúgott Urban Meyer volt a Jaguarstól, ez a valaha volt egyik legnagyobb buktaként vonul majd bele a történelemkönyvekbe, hiszen 2-11-es mérleg után, több botránnyal övezve menesztették. Utána jött David Culley, aki az akkor épp romokban lévő Texansnál volt már előre láthatóan is csak átmeneti megoldás, ő egy évet bírt és 4-13-as mérleget tudott felmutatni. Brandon Staley-t a Chargers éléről szűk három év után 24-24-es mérleggel rúgták ki, Arthur Smith-t három év után 21-30-as mutatót követően. Most pedig Robert Saleh került lapátra 20-36-os mérleget elérve.

Így már csak ketten maradtak. Dan Campbell annak idején elég megosztó kinevezés volt, de nagyon bevált a Lions számára. A 27-27-1-es mérlege egyelőre nem olyan impozáns, de jelenleg a konferencia egyik, ha nem a legjobb csapatát vezényli. Nick Sirianni győzelmi mutatója messze a legjobb, hiszen 36 győzelem mellé érkezett 19 vereség, ráadásul pár játékra volt attól, hogy felemelje a Lombardi-trófeát. Ehhez képest jelenleg nagyon forró alatta a kispad Philadelphiában.

Click to comment

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group